Skip to content →

Een dag vol indrukken

Vandaag mocht Gimmick mee met Babs en opa Ready naar de wintercompetitiewedstrijd in Nieuwe Wetering. Nou we weten gelijk weer waarom het WINTERcompetitie heet, want het was behoorlijk koud en we kregen zelfs nog een flinke sneeuwbui op ons dak. Zo’n dag betekent vooral ook heel veel nieuwe indrukken voor Gimmick: heel veel (vaak blaffende) honden, veel mensen en een manegebak waar behendigheid gedaan wordt. Gimmick onderging het weer zoals we ondertussen een beetje gewend van hem zijn, het leven is een groot avontuur en alles is leuk. Nou ja, alles … tot je buik in de koude sneeuwblubber is toch iets minder fijn, maar verder wel dus. Gimmick heeft dus kennisgemaakt met honden van allerlei rassen, lekker gespeeld met onder andere zijn zus Issy, geknuffeld met heel veel mensen, alvast eens goed bekeken hoe die leuke sport gaat en tussendoor lekker even bijgeslapen in zijn eigen varikennel. Tussendoor hebben we ook nog even wat gehoorzaamheids-oefeningtjes gedaan en hij liet zich daarbij totaal niet afleiden door de lawaaiige omgeving. Wat een knappe pup is het toch!