Skip to content →

4 maanden!

Gimmick is alweer 4 maanden oud en het gaat eigenlijk prima met hem! Hij heeft zijn eerste melktanden verloren en er alweer nieuwe tanden voor terug gekregen. Hij alleen thuis zijn als wij aan het werk zijn, zijn we aan het opbouwen. Hij draait heerlijk mee in de roedel en is echt dikke maatjes met Babs, waarmee hij dagelijks over de grond ligt te stoeien. Hij vindt het heerlijk om de tennisbal te apporteren en we hebben vandaag ook ontdekt dat het ons daarmee zelfs lukt om hem lang genoeg stil te laten staan of liggen om een foto te maken. Kortom we genieten dagelijks van dit heerlijke ventje.
Omdat het vandaag zijn vermaanddag is, hebben we ook even foto’s van hem gemaakt. Voor de statistieken hebben we hem ook even gewogen en gemeten. Hij is nu 41 centimeter schofthoogte (en dus bijna net zo hoog als Babs) en weegt 8,5 kilo schoon aan de haak.