Skip to content →

5 maanden!

Vandaag is hij alweer 5 maanden oud, onze Gimmick! Even een update dus voor de statistieken 🙂
Vandaag moesten we even bij de dierenarts zijn met een van onze katten en we hebben Gimmick even meegenomen zodat we hem konden wegen. Hij weegt nu 10,5 kilo en is ongeveer 43 centimeter schofthoogte. Al zijn snijtanden heeft hij ondertussen gewisseld voor volwassen examenplaren en zijn eerste melkhoektand is er ook uit. De tweede staat te wiebelen in zijn bekkie, dus die zal ook binnenkort wel uitvallen. Op beide plekken is de nieuwe hoektand ook al door. Kortom, Gimmick groeit en bloeit zoals het hoort!Ook wat betreft karakter is het een heerlijk ventje. Het liefst stuitert hij de hele dag heen en weer. Hij wil best even rust nemen, maar dan bij voorkeur wel gewoon op schoot… Hij wil heel graag werken en vind het heerlijk om achter balletjes aan te rennen.

We hebben nog even geen gelegenheid gehad vandaag voor de “vermaandfoto’s”  dus die volgen hopelijk later nog!