Skip to content →

Pupdate

Het is weer een drukke week geweest voor TomTom vol met ervaringen en avonturen.
Zondag is hij mee geweest naar een behendigheidswedstrijd, waar hij heerlijk gespeeld heeft met andere honden en alvast gekeken hoe dat spelletje gaat. Maandag was het tijd voor een bezoek aan de dierenarts en zijn tweede enting. Ook dat heeft hij met glans doorstaan. De weegschaal gaf aan dat hij goed gegroeid is en dat hij 5,75 kilo woog.
Verder moest er natuurlijk ook iedere dag gewandeld worden in het bos en gespeeld worden met de andere honden. Dinsdag ging hij alleen mee naar Zeeland om Mirte op te halen en heeft hij daar op de camping een heleboel harten veroverd.Woensdag hadden we weer puppy training en ook dat doet hij heel netjes. Hij heeft er geen enkel probleem mee om zijn oefeningen te doen omringd door andere puppen.
Tot slot is hij gisteren mee uit eten geweest en heeft hij daar braaf onder tafel liggen slapen.  Kortom, we hebben weer een pup in huis en hebben een vol programma! Maar we genieten ook volop van dit blije kereltje!