Skip to content →

Agility pensioen

Gisteren hebben we de moeilijke beslissing genomen dat Babs voor wat betreft de behendigheid met pensioen gaat. Ze is nu 9,5 jaar oud en we merken dat behendigheid haar lichamelijk niet meer zo soepel af gaat. Mijn bijzondere meisje, waar ik zoveel mee beleefd heb en zoveel van geleerd heb en zoveel meer mee bereikt heb dan ik ooit had durven dromen. Ze heeft een prachtige carriere achter de rug, zoals twee maal op podiumplaatsen gepromoveerd naar de C-klasse, drie maal deelgenomen aan het NK Agility en tweemaal deelgenomen aan de Cyno Masters en twee maal met ons team de Wintercompetitie gewonnen. Ze is en blijft onze kleine kanjer en we zijn en blijven supertrots op haar!

We gaan op zoek naar een ander bezigheid, die minder belastend is voor haar lichaam, want werken wil ze nog steeds heel graag.